Koffie op kantoor

Genieten van vers gebrande koffie kan ook op het werk, het verhoogt de tevredenheid van medewerkers en maakt een goede indruk op klanten. 
Smaak van koffie komt bij ons op de eerste plaats, daarnaast moet de koffie traceerbaar zijn. Wij willen de weg weten die de koffie van de boer of coöperatie hierheen gegaan is en er moet een eerlijke prijs aan de boeren betaald zijn dit moet voor ons minimaal Fairtrade zijn. 

We leveren natuurlijk ook koffie aan de horeca.

Vanuit onze ambachtelijke koffiebranderij verzorgen wij de juiste koffiebonen, van een single origine koffie, tot een koffie blend speciaal voor jouw bedrijf samengesteld.

 

Thee voor de horeca

Vaak krijg je in een restaurant niet een bloedhete kop water met daarin een zakje thee aangeboden. Het water is vaak zo heet dat de thee bitter gaat smaken en niet uitnodigt om nog een kop te bestellen, of om een keertje terug te komen.
Dit kan ook anders.
Wij kunnen helpen met het opzetten van een thee kaart, leveren losse thee en kunnen uitleg geven over het zetten van de thee. Dit om te zorgen dat gasten hun maaltijd of tussendoortje af kunnen sluiten met een mooie en lekkere kop kwaliteits thee.

Hoe werkt dit dan?

Vul het contact formulier in of stuur een e-mail naar ikwilkoffie@daveskoffiebranderij.nl, dan nemen we contact met je op. We maken dan een afspraak om langs te komen en bespreken wat de wensen zijn.
Wanneer we weten hoeveel koffie of thee er per week gebruikt wordt dan kunnen we ervoor zorgen dat er altijd vers gebrande koffie en/of thee is.

Voor bedrijven hebben we een aantrekkelijke korting en je betaalt pas na ontvangst van de producten.
Het zakelijke abonnement is makkelijk aan te passen en altijd per direct opzegbaar. We werken niet met contracten en kleine lettertjes.