Koffie voor bedrijven en Horeca

Thuis drinken we graag lekkere koffie. Maar wanneer we dan op kantoor komen, dan is de koffie vaak niet zo lekker als thuis. Genieten van koffie kan ook op het werk, het verhoogt de tevredenheid van medewerkers en maakt een goede indruk op klanten. Wij kunnen vanuit onze ambachtelijke koffiebranderij de juiste koffiebonen verzorgen, van een single origine koffie, tot een koffie blend speciaal voor jouw bedrijf samengesteld.

Thee voor bedrijven en Horeca

Hoe vaak krijg je in een restaurant niet een bloedhete kop water met daarin een zakje thee aangeboden. Zo’n kop die niet uitnodigt om nog een kop te bestellen, of om een keertje terug te komen. Dit kan ook anders. Wij kunnen helpen met het opzetten van een thee kaart, losse thee leveren en uitleg geven over het zetten van de thee. Dit om te zorgen dat gasten hun maaltijd of tussendoortje af kunnen sluiten met een mooie en heerlijke kop kwaliteits thee.

Hoe werkt dit dan?

Vul het contact formulier in of stuur een e-mail naar ikwilkoffie@daveskoffiebranderij.nl, dan nemen we contact met je op, we maken dan een afspraak om langs te komen en bespreken wat de wensen zijn. Het maken van een speciale koffieblend hoort ook tot de mogelijkheden. Wanneer we weten hoeveel koffie of thee er per week gebruikt wordt dan kunnen we ervoor zorgen dat er altijd vers gebrande koffie of thee is. Voor bedrijven hebben we een aantrekkelijke korting en je betaalt pas na ontvangst van de producten. Het zakelijke abonnement is makkelijk aan te passen en altijd per direct opzegbaar. We werken niet met contracten en kleine lettertjes.