Agenda Pure Markt 2020

Wij staan op de Pure Markt in Amsterdam. Op deze markt vind je naast onze koffie en thee, 90 ambachtelijke ondernemers op het gebied van lekker eten en drinken en bijzonder non-food.

Agenda: (zondags van 11:00 tot 18:00 uur en in de winter tot 17:00 uur)

Amstel ParkAmsterdamse BosPark Frankendael
29 maart (geannuleerd)
12 april (geannuleerd)26 april (geannuleerd)
10 mei (geannuleerd)17 mei (geannuleerd)30 mei (geannuleerd)
14 juni (geannuleerd)28 juni (geannuleerd)
12 juli (geannuleerd)19 juli (geannuleerd)26 juli
9 augustus16 augustus30 augustus
13 september20 september27 september
11 oktober18 oktober (geannuleerd)25 oktober (geannuleerd)
15 november29 november
20 december

Park Frankendael is het grootste en belangrijkste ecologische park van Amsterdam. Het park is in de afgelopen jaren ingrijpend gerenoveerd. Op de locatie van de voormalige stadskwekerij is een nieuw parkgedeelte aangelegd en de historische tuinen zijn in oude luister hersteld. Grote grasvelden, kinderspeelplaatsen en het Slingerpad maken deze locatie uitermate geschikt voor onze sfeervolle markt. Tijdens de Pure Markt staan de kramen langs het Slingerpad onder het toeziend oog van meneer en mevrouw ooievaar in hun nest. Op de picknickplaatsen kun je even uitrusten en genieten van een hapje en een drankje met uitzicht op het mooie park. Voor de kinderen zijn er diverse speelplaatsen en andere activiteiten.

Hoek Middenweg / Kamerlingh Onneslaan, Amsterdam-Watergraafsmeer.
Goed bereikbaar per openbaar vervoer en de fiets.
Voldoende gratis parkeergelegenheid op zondag

Het Amstelpark is ontworpen voor de Floriade van 1972, vandaar dat er in dit park nog een grote verscheidenheid aan bloemen, planten en bomen te vinden is. Een uitstekende locatie dus voor de Pure Markt. Midden in het park vind je ons en andere unieke deelnemers op het gebied van eten, drinken en creativiteit. Rondom de gezellige terrassen is genoeg te doen voor het hele gezin. In het park vind je ook een stadsboerderij, midgetgolf, Amsteltreintje en grote speeltuin.

Ingang aan Europablvd tegenover de A.J. Ernststraat, Amsterdam-Zuid
Goed bereikbaar per openbaar vervoer en de fiets
Voldoende gratis parkeergelegenheid op zondag

in 1934 is er begonnen met het planten van bomen in het Amsterdamse Bos. De planning dat de werkzaamheden 5 jaar zouden duren, maar het werk heeft tot 1967 geduurd. Alleen al tussen 1934 en 1940 werkten er 20.000 mens in het Bos. Met haar 1.000 hectare, is het Bos drie maal zo groot als Central Park in New York en behoort het Amsterdamse Bos tot de grootste stadsparken van Europa.
Het Amsterdamse Bos is een mooie mix van natuurlandschap, recreatie en tot rust komen. De Grote Speelvijver en de Grote Speelwijde zijn hier goede voorbeelden van. Dit is een geweldige locatie voor de Pure Markt.

Ingang bij de Amstelveenseweg, tussen de Boswinkel en het Klimbos
Goed bereikbaar per openbaar vervoer en de fiets
Voldoende gratis parkeergelegenheid op zondag